Magyar
English
hirlevel
utolsó frissítés: 2017.05.16.        látogatók száma: 79633

Az SMTech Kft.-t a fémmegmunkáló ipar technológiai fejlesztésének dinamikusan fejlődő igénye, és a beszállító ipar egyre fokozódó minőségi követelményei hozták létre.

Az SMTech vállalat elsődleges célkitűzése, hogy hatékony közreműködésével kapocsként működjön a legújabb technológiai megoldásokat kínáló gyártók, és e technológiákat felhasználó termelő cégek között. Munkánkkal azt akarjuk elérni, hogy a meglévő beruházási igényeket a legoptimálisabb minőségi technológiai megoldásokkal szolgáljuk ki.

Hisszük, hogy dinamikus és rugalmas munkánkkal hozzájárulunk az Ön sikeréhez is.

Küldetésünk a magyarországi partnereink szerszámgépigényeinek, szerviz és pótalkatrész igényeinek gyors, pontos és rugalmas kiszolgálása.


Rólunk mondták:

"Eddig 3 gépet rendeltünk a Sheet Metál Technológia Kft-től. Választásunk azért esett rájuk, mert megfelelő ár-érték arányú, világszínvonalú technológiát szállítottak számunkra. Komplex szolgáltatást nyújtottak, a Pályázatírás adminisztratív terheinek nagy részét is átvállalták tőlünk. A vállalt szállítási határidőket mindhárom esetben betartották, folyamatosan informáltak minket a gyártás, és a szállítás fázisairól. Szerviz, és alkatrész szolgáltatásuk gyors és rugalmas volt, akár egy kiegészítő alkatrész rendelésénél, vagy szoftverfrissítésnél volt szó. Az új gépeinkkel kapcsolatos technikai, beállítási kérdéseinkre nyújtott segítségük gyorsan és hatékonyan támogatták termelésünket."

Gacza Norbert tulajdonos Ferró Trió Bt. H-8200. Veszprém, Gerenda u. 3.

Sheet Metal Technológia Kft. © Minden jog fenntartva. Design by Vezpa