Magyar
English
hirlevel
utolsó frissítés: 2017.05.16.        látogatók száma: 79774

Küldetés:

„ Amikor megérkezik egy partnerünkhöz az általa rendelt új szerszámgép, mindig szeretek személyesen is ott lenni, és élőben látni a büszkeséget, és az örömöt partnerünk arcán.

Jó érzéssel tölt el, amikor szállításkor a megrendelőnkkel együtt mászunk fel a kamionra, a becsomagolt gépet megtekinteni, mindig az az érzésem, hogy az új szerszámgéppel egy új fejezet nyílik egy vállalkozás történetében. Jó érzés együtt közösen fejlődni megrendelőinkkel, kölcsönösen mindkét fél számára előnyös megállapodásokkal.

Ezek a pillanatok miatt érdemes nap mint nap vevőink megelégedettségért tevékenykedni, dolgozni. ”

Hederics Tamás ügyvezető igazgató, tulajdonos

Megalakulásunk:

Az SMTech Kft.-t a fémmegmunkáló ipar technológiai fejlesztésének dinamikusan fejlődő igénye, és a beszállító ipar egyre fokozódó minőségi követelményei hozták létre.

Az SMTech vállalat elsődleges célkitűzése, hogy hatékony közreműködésével kapocsként működjön a legújabb technológiai megoldásokat kínáló gyártók, és e technológiákat felhasználó termelő cégek között. Munkánkkal azt akarjuk elérni, hogy a meglévő beruházási igényeket a legoptimálisabb minőségi technológiai megoldásokkal szolgáljuk ki.

Hisszük, hogy dinamikus és rugalmas munkánkkal hozzájárulunk az Ön sikeréhez is.

Küldetésünk a magyarországi partnereink szerszámgépigényeinek, szerviz és pótalkatrész igényeinek gyors, pontos és rugalmas kiszolgálása.

Sheet Metal Technológia Kft. © Minden jog fenntartva. Design by Vezpa