Magyar
English
hirlevel
utolsó frissítés: 2017.05.16.        látogatók száma: 79774

CUTERAL fűrészgépek

A következő ciklusban dolgoznak: hidraulikus anyagbefogás, fűrészszalag indítása, vágás, fűrészszalag leállítása és a keret vissza menetele az eredeti helyzetébe. A fűrészek standard felszerelése a frekvenciaváltó, mely a fűrészszalag sebességét szabályozza fokozatmentesen. A szalagnyomás a vágás funkcióban nyomásérzékelő szelep által ellenőrzött, mely megakadályozza a szalagszakadást és ezzel meghosszabbítja az élettartamát. A vágás előtolásának szabályozása fojtószeleppel történik.

CSM 550 Hidraulikus félautomata duplaoszlopos fűrészgép

A képek illusztárciók

PSM 280 Szögben vágó, félautomata fűrészgép

A képek illusztárciók

PAR 280 Automata szalagfűrész

A képek illusztárciók

További CUTERAL fűrészgépeinket az alábbi katalógusban találja:
CUTERAL Fűrészgépek 2015 katalógus

Amennyiben magyar nyelvű információra, ajánlatra van szüksége, úgy lépjen kapcsolatba velünk az info@smtech.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 30/325-3428-as telefonszámon.

A gyártóról:

A CUTERAL-IMAS gyárat 1989-ben alapították, egy nagy cégcsoport részeként. Több minőségi díjat tudhat magának a manufaktúra. Mára Törökország egyik vezető gépgyártójává nőtte ki magát. 165 fős személyzetének 20%-át magasan szakképzett, tapasztalt mérnökök és technikusok alkotják. 13000 négyzetméteren 8000 négyzetméternyi, fedett gyártóüzemmel rendelkezik.Gépeiket elektronikával, vagy hidraulikus rendszerrel, nagy gondossággal, és szakértelemmel építik meg. 180-1200mm vágási átmérőben gyártja gépeit, melyek minden fém vágásához megfelelőek, valamint könnyen kezelhetőek. Kiterjedt értékesítési és szerviz hálózattal rendelkeznek mind az 5 kontinensen.

Sheet Metal Technológia Kft. © Minden jog fenntartva. Design by Vezpa